Q/A

Hur ofta tränar du i veckan och vad? - Jag brukar träna ca 4 gånger i veckan! Då brukar jag oftast löpa 2 gånger eller fler, annars kör jag oftast spinning och styrke träning i gymmet!
 
Vilken är din drömresa? Svår fråga, men skulle såå gärna vilja fara till USA, typ New York och bara shoppa loss! Annars vill jag gärna fara till Sicilien igen!
 
Hur blev du och Fritz tillsammans? Vi träffades för första gången på Halloween där vi började prata, efter det träffades vi några gånger sedan blev det fler och fler gånger helt enkelt :)
 
Vilken är din favorit rätt? Jag är ett stort fan av kyckling, så kyckling sallad är en stor favorit men annars är oxfile aldrig fel!
 
Har du några planer efter studenten? Jag siktar på att jobba i Skellefteå under sommaren sedan är planen att dra till Åre och jobba några år där sen får vi se vad som händer!
 
Vad önskar du dig i jul? Önskar mig en Marc Jacob's klocka och primeboots!
 
Har du följt ph? Isånna fall vem var din favorit? Självklart har jag följt ph, typ det ända som snackas nu för tiden, men Smile var min absoluta favorit! Men annars Kristian!
 
Har du något tips mot finnar? Svår fråga, bror på hur mycket finnar du har i ansiktet, men Basiron är ett bra medel som finns på apoteket som fungerar bra, men om du vill ha snäppet bättre skulle jag säga Clinique's serie Anti Blemish Solutions som jag själv använder och är super nöjd med det! 
 
Brukar du använda lösögonfransar? Ibland brukar jag använda det, till exempel nu på jul, nyårs osv!
 
Vilket program går du på gymnasiet? Jag går barn och fritids programmet!
 
På vilket gym tränar du på? Jag tränar på 360 träningscenter!
 
Hur trivs du på gymnasiet jämfört med högstadiet? Skulle säga samma, hade en super bra klass på högstadiet och samma nu, så jag trivs lika bra!
 
Hur lägger du upp dina gympass? Styrketräning/kondition osv/ hur ofta? Jag är ju så himla dålig på lägga upp mina pass men brukar oftast på måndagar köra olika ben övningar! Onsdagar eller måndagar kör jag spinning för att få in kondition passet, resterande dagar mage och rygg!
Så ungefär såhär kan en vecka se ut:
Måndag - Olika ben övningar eller eventuellt spinning!
Onsdag - Spinning eller löpning!
Torsdag - Olika magövningar och rygg om det hinns!
Lördag - Eventuellt ben om jag inte hann i måndags, annars löpning!
 
Vad ska du göra på ditt jullov? Jag ska nog bara försöka njuta av ledighet, umgås med mina kompisar och Fritz, men även plugga lite körkort.
 
Hur länge har du och Fritz varit tillsammans? 11 månader har vi varit tillsammans! :)
 
Hur sminkar du dig såå fint? :):) Tackar så mycket, har använd smink ganska så länge och ofta, sen kollar jag även på youtube och får insperation där ifrån :)
 
Vad använder du för kamera på bilderna på Emmy? Jag använde en Canon eos 60d om jag inte har helt fel!
 
Har du prövat proactive? Nej, jag har inte prövat det! Hade planer på det för ett tag sen men det blev inte av!
 
Tack för alla era frågor!

Kommentarer
Vanliga frågor:
Jag är 18 år gammal.
Jag är bor i Norrland.
Jag går Barn och Fritidsprogramet med inriktning fritid.
Jag fotar mina bilder med min Iphone 5s eller Canon eos 600d.

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0