EMTIES!

 
Här är alltså några produkter jag gjort slut denna månad! Tänkte berätta lite om produkterna och vad jag tyckte om dom! (klicka på produktnamnen så kommer ni till hemsidor där ni kan köpa produkten)
 
Dream Pure BB, 8 in 1 Alltså en bb cream som jag använt i ca 1 år. Denna bb cream är super bra och har 8 bra fördelar! Tänker inte dra alla fördelar men det jag tycker bäst om den är för att den har Salciyd syra i sig och att den ska minska oljigheten! Den känns knappt på huden,bra täckning och den är lätt att blanda ut! 
 
❤ ❤ ❤ 
 
Clinique anti-blemish solutions, all over clearing treatment - Detta är steg 2 i anti blemish solutions serien! Den ska alltså motverka finnar och bekämpa dom. Har använt denna så pass länge och jag vet hur bra den är så det finns faktiskt inget negativt att säga om den! 
 
❤ ❤ ❤ 
 
Batiste, Dry Shampoo - Jadu vet inte vad jag ska säga om denna, det flesta människor vet vad det är och hur bra dessa torr shampoon är! Men torr shampoo tar bort överflödigt fett i hårbotten och gör att håret ser fräshare ut! Och den ger dessutom en gnutta volym i håret! Denna är en lifesavour i vardagen.
 
❤ ❤ ❤ 
 
Lactacyd duschcreamDenna duschkräm ska göra att huden känns len och fräsh genom att det är nästan samma syra som kroppen själv bildar. Denna duschkräm luktar super gott och fungerar exakt som den ska! Inte så mer märkvärdig än någon annan dushccream så! 
 
❤ ❤ 
 
 Elf's personal blend foundationEn mineralfoundation från elf som jag haft ett tag! Den har 4 olika nyanser som man kan välja mellan, sen kan man blanda ihop dessa färger tills man känner att det passar! Köpte detta för att få pröva på mineral sminket, testade dock endast denna produkt! Men detta var riktigt imponerande bra! Om jag någon dag känner att jag inte vill ha så mycket smink på mig så tar jag absolut denna! Använde denna mycket under min praktik förra året för att det är så enkelt att applicera med en kabuki borste och det känns så lätt på huden!
 
❤ ❤ ❤ 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du nördar utropstecken och särskrivningar

2015-01-08 @ 11:54:55
Vanliga frågor:
Jag är 18 år gammal.
Jag är bor i Norrland.
Jag går Barn och Fritidsprogramet med inriktning fritid.
Jag fotar mina bilder med min Iphone 5s eller Canon eos 600d.

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0