FÖRSTA ADVENT.


Några fina bilder från gårdagen.
 
Min helg har varit extremt bra! Började med att ha fredagsmys hos Fritz där jag somnade klockan 11, så mycket till fredagskväll kan jag väll inte säga... I går så for jag och Vickan på stan och shoppade lite och försökte hitta julklapar men tyvärr fick vi inte med oss något hem! Sen på kvällen blev det utgång, må få säga att det blev en kanon kväll! Dock hänger inte riktigt rösten med på noterna idag men te och halsduk så ska nog jädra förkylningen släppa! 
 
Måste även be om ursäkt för min bloggtorka i veckan, har ärligt inte hunnit med att blogga! Men eftersom det är första advent idag så har jag en liten plan på g! Men berättar mer imorgon!
 

25 NOVEMBER.Halloj människor! Av nån himla anledning har jag dragit på mig världens förkylning..så det blev ingen skola för mig idag.. men ska kurrera mig och kriga mig till skolan imorgon! I söndags hann jag med ett ben pass som ändå gick hyfsat bra, prövade lite nya övningar som gjorde att jag knappt kunde gå igår men det gillas! 
 
Ska snart dra mig ur soffan och försöka koka ihop lite mat så jag får lite energi till skolarbete! Hoppas ni har en bättre tisdag än mig! 
 

JULKLAPPSTIPS - TILL HENNE!

Doftljus - HÄR / Ögonskuggspalett - HÄR / Parfym - HÄR / Smink borstar - HÄR / Body Shop kit - HÄR

RSS 2.0