Memories on the wall.

 
Nu är det verkligen höst, eftersom min dunjacka är redan framtagen, cyklade med halsduk, dunjacka, mössa och vantar, vilket inte händer så ofta, men nu är det verkligen höst! 
Fick nog av pluggandet igår, så jag tog tummen ur och drog mig ut i skogen och löpte, vilket gav resultat, sov som ett barn på natten, inte illa!
 
Annars rullar veckan på som vanligt, ska plugga ett tag till sen drar jag till kusierna för lite hockeymys, not bad not bad! Puss!
 
 

Read all about it.

 
Blev en liten spontan klippning i helgen, vad tycker ni? Skämt självklart, skulle inte ha mod att klippa av mig mitt hår, drog luringen och la håret i tröjan, det syns lite smått! Vet inte själv om jag skulle passa i kort..?
 
Annars har jag haft match mot Fromheden bland 1000 knort, som även blev förlust, mer om det vill jag inte prata om punk slut! Imorgon har jag en timmes sovmorgon sen bär det av till en till skolvecka med 2 prov! 
 

Lyckligare nu.

 
Igår kände jag mig riktigt hurtig, gick enda från Varuträsk till sjungade dalen, som alltså var cirka 1,5 mil, mina ben var som spagetti efter den långrudan, men trevligt trots vandringen! Annars har jag suttit i skolbänken hela veckan och nu har det äntligt gått och blivit fredag, vilket gör mig ganska glad! Ska nog ta och se någon film och bara njuta av helg med min chipspåse, vilket låter underbart! 
 
 

RSS 2.0