beauty and a beat.

 
Igår fick jag med mig hem lite nya kläder, vilket var ganska behövligt må jag säga, men dessutom hade de flesta affärer rea så jag passade på! Köpte mig bland annat en nyårs/julklänning ovan, en militärskjorta och en vanlig tröja! Är ganska så glad! Dessutom passade jag Celina och Elin på att äta go lunch på tatung eftersom vi slutade typ kl 10! Sen körde jag och Celina ett pass på 360 vilket var ganska behövligt för min del!
 
Idag drog jag och Vickan till stan sen en sväng till balder för att checka läget på öppethus sen fick vi med oss ett gäng grabbar som även joinade oss på lite fika! 

din tomma lägenhet

 
Känns som att bloggen har legat av et tag, men tur nog kom jag på tanken att jag faktiskt har en blogg! Annars så har jag haft fullt upp med träning, skolan läxor och lite allt möjligt! Men har haft en riktigt bra helg! Efter skolan i fredags drog jag till Kaplan för att möta Vickan sen vidare till 360 för ett svettigt träningspass, efter det unnade vi oss lite dipp och grönsaker sen lite chips där också, men vi var helt klart värda det! 
 
Lördag drog jag på stan med mina favoritbrudar på stan, lyxade till det lite på waynes och shopping! Sen drog vi oss vidare till Celina för supergod mat och prat om allt mellan himmel och jord! 
 
Imorgon blir det åter till skolbänken, men har tur nog sovmorgon! Har dessutom inga prov i veckan tack o lov! Snart bänkar jag mig framför solsidan, pussss

Nov. 02, 2012

Är i Älvsbyn just nu, vilket är underbart! Det blir som gamla tider förutom att några kusiner var borta! Men har haft super trevligt med släkten och träffat min drömhund som är helt otroligt söt! Måste köpa mig en sån hund!

Imorgon blir det en sväng på byn och umgås med min fina släkt! Pussss


RSS 2.0