Nollgradigt

Började morgonen med att vakna kring 7, rusha och käka och sen vidare till Skelleftehamn för cup, första matchen gick inge vidare men andra matchen gick 100 gånger bättre! Därimot blåste det som tusan där borta! Tack o lov titta solen fram!

Som bilden nedan ser du Sofia kika fram sen nedan bilden på brudarna som jag hade halv åtta final hos! Super trevlig helg hittills! Lite rörligt inlägg men ni för överleva!:)


30 Mars


Bjussar på denna gobit till bild, denna eleganta bild togs i tisdag på bussen hem från Umeå, vilka hetingar va?;)
Tack o lov är det fredag, vilket betyder inget plugg! Har gjort bort de mesta nu, vilken lycka!

Annars ikväll drar jag till Vickan för finalen i halv åtta, som vi har haft nu ett tag! Blir spännande och se vem vinnaren är! Sen är det ju hockey, vilket som jag inte kommer se, men därimot håller jag tummarna! Skellefteå ska vinna!

29 mars.


Då välkomnar vi mina extrema roliga vardagsinlägg va? Samma gamla visa! Igår stack jag till kusinerna för att få se hockeyn, värsta onsdagslyxet med chips och andra goheter! Dessutom var matchen en riktig rysare de nvar, 110 min, starkt jobbat pöjkar!

Har haft en riktigt skön vecka må jag säga, eftersom vi har slutat tidigt, sovmorgon och chill lektioner. Därimot kommer köttarfredagen imorgon, många lektioner och slutar 15.20, bara att tagga! Om någon timme drar jag iväg på träning, är riktigt taggad!

RSS 2.0