BURNING

Adrian Lux.
 

Hade den bästa kvällen på länge igår! Började med lite käk sen karusellåkande, ohej vad kul det var! Brukar börja må illa ganska lätt när det snurrar mig klarade mig hela gårkvällen, thumbs up! Sen såg vi Veronica Maggio, vilket var helt sjukt, hon var riktigt bra men blev lite nerpressad i mitten, men sånna smällar får man ta!
 
Sen sprang vi och körde ett sista åk i karusellerna sen såg vi Adrian lux, som var lätt bäst under hela kvällen, riktigt bra ös! Sen gick vi hit och dit sen drog vi oss hemmåt! Tack alla ni fina som gjorde denna kväll helt underbar! 
 

RIVER FLOWS IN YOU

 
Har haft en helt amazing helg. Spenderat midsommar i stugan med släktingar, ätit god mat och åkt båt på havet, sen kom Celina hit och vilken kanonkväll, badade badtunna, sprang omkring på midsommartravet en snabbis! En helg jag inte tackar nej till igen! 
 
Annars nu har jag jobbat sen i söndags, är helt slut på kvällarna men då är det bara att bita ihop och träna och spela match! Har nu två dagar kvar av fotbollskolan sen är det över! 
 
På fredag sticker jag till stadsfesten med några brudar vilket jag ser framimot!
 

TAKE CARE.Jobbar ju på fotbollsskola, vilket är ganska kul men ändå jobbigt, endel ungar är hyfsat jobbiga men endel är ju som änglar! Dock är man sjukt trött efter en hel dag, så efter kvällens träning blir det sova! Annars händer det inte så mycket...  har faktiskt inget mer att komma med, pusshej!


RSS 2.0